Over mij

Hello there! Mijn naam is Marieke en dit is mijn blog. Ik schrijf hier over alles wat met mijn leven te maken heeft, waaronder mijn passies (boeken, muziek en schrijven!) en mijn leven als eet- en koopverslaafde. Op 19 februari onderging ik een maagverkleining, en dat is iets wat me heel erg bezig houdt momenteel.

Ik ben… een heiden en een vegetariër, een dierenliefhebber en muziekliefhebber. Ik heb een Bachelordiploma Engelse Taal en Cultuurwetenschappen en heb een jaar lang in de Verenigde Staten mogen wonen. In het dagelijks leven ben ik redacteur bij een uitgeverij. Oh, en ik speel ukelele. Ja, seriously.

Ik ben dol op…  de Engelse taal, black metal en neofolk, boeken (alsof dat nog niet duidelijk was!), RuPaul’s Drag Race, geschiedenis, typemachines & antieke foto’s, het afstruinen van kringloopwinkeltjes, rommelmarkten en antiekzaakjes, koken en vogels. De ekster in het bijzonder. En als ik niet met één van bovenstaande dingen bezig ben, of tijd doorbreng met mijn familie en lieve vrienden, kijk ik heel graag goede– maar vooral ook héle slechte films.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s